Lemfo LEM14: Pametni sat s Androidom, ogromnom baterijom i dvije kamere

lem14

Lemfo je predstavio novi pametni sat, i to čudan. LEM14 ima MediaTek MT6762 čipset, 4 GB RAM-a i 64 GB prostora za pohranu, što nije toliko neobično s obzirom na to da radi na punoj verziji Androida. Pametni sat je prilično velik zbog IPS zaslona od 1,69 inča i baterije od 1600 mAh, no Lemfo je ipak uspio zadržati težinu pametnog sata na 90 g bez pričvršćenog remena.

LEM14 također ima LTE modem i utor za nano-SIM karticu, zajedno s podrškom za Bluetooth i Wi-Fi povezivanje. Slično, pametni sat ima ugrađen GPS i NFC modul za korištenje s uslugama poput Google Paya. Lemfo navodi da je unaprijed instalirao i Google Play Store, što je uvijek dobro. Lemfo tvrdi da je LEM14 također certificiran za IP68 i 5ATM, što je prilično tipično za moderne pametne satove, kao i uključivanje monitora otkucaja srca.

Međutim, prodajna točka LEM14 nedvojbeno su njegove dvije kamere. Prema proizvođaču, kamera iznad zaslona je senzor od 8 MP koji podržava otključavanje licem, doduše samo u njegovom 2D obliku. Senzor od 13 MP nalazi se između dvije fizičke tipke pametnog sata, za koje Lemfo tvrdi da podržava autofokus.